tisdag 6 juli 2010

Hon Som Bestämmer

Första dagen på jobbet för i år (om vi då bortser från den gången jag satt och solade medan mina elever konditionstränade..).

Allt var som vanligt. M hade om möjligt ännu bredare Kristinehamnsmål, U snörper fortfarande ihop benen som om de vore två piprensare, A äter fortfarande korv och makaroner vid 9-rasten och K skrattar som vanligt åt allt och är sådär oförargligt självgod. Om de jobbade hälften så mycket som de pratar skulle de öka sin effektivitet avsevärt. Men snacket är trots allt ganska underhållande. Idag fick jag höra följande:

X körde på en katt. Av smällen att döma antog han att katten var riktigt illa däran. Han klev ur bilen, såg katten liggande bredvid bilen. Katten levde. X tog förgivet att katten var svårt skadad och slog ihjäl den för att skona den från lidande. Sedan lades katten i bagagen och X körde till polisen för att anmäla att katten var död. Framme vid stationen frågar en polisman honom om han kört på en katt. X undrade då hur polismannen kunde veta det. Polisen pekade på grillen på bilen, där satt katten. X hade alltså kört på en katt som dog. Han gick ut ur bilen för att kolla till katten. Han slår då ihjäl en annan katt i tron om att det är denna han kört på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar